PLP Coatings Terneuzen
PLP is een voorbeeld van een geleidelijk groeiende onderneming die veel waarde hecht aan haar stabiliteit. De Expansie heeft intussen een internationaal niveau bereikt: PLP COATINGS is nu een belangrijke marktspeler in het segment van de professionele oppervlaktebehandeling.
Verf voor de Landbouwsector
Landbouwmachines vragen een specifiek soort verf PLP Coatings heeft daarom verschillende verfsystemen ontwikkeld die rekening houden met sectorspecifieke eisen.
Machineverf
PLP COATINGS beschikt over hoogwaardige verfproducten voor applicatie op machines. Van motorblokken tot klein gereedschap en zelfs kopieertoestellen,  voor elke toepassing hebben we de geschikte industriële verf.
Anti-Corrosie verf 
Roestvorming is onder meer afhankelijk van de plaats waar u woont en de directe omgeving. De weersomstandigheden, de ondergrond en het milieu ( agrarisch, industrie, stedelijk …) hebben er namelijk een grote invloed op. 
Voor elke omgeving beschikt PLP COATINGS over de geschikte anti-corrosie verf. Naargelang de omstandigheden spreken we van een C1- tot C5- omgeving.
Vraag ons naar onze oplossingen voor uw specifieke probleem.
 
Van Geertruij Caotings
Links

Certificeringen

Nace logo
  • NACE Level 1

Contact informatie

Van Geertruij Coatings B.V.
Transportstraat 2
4538 AT Terneuzen
The Netherlands

info@vangeertruij.nl
Tel: 0115 – 630 630