Jotun

Jotun is een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van decoratieve verven, marine-, beschermende en poedercoatings. De Groep heeft 65 bedrijven, 39 productiefaciliteiten op alle continenten en meer dan
10 000 werknemers. Jotun-producten zijn verkrijgbaar in meer dan 100 landen. 

Van Geertruij Coatings B.V. is Master Dealer. 
Wij verzorgen adviezen en distributie met betrekking op  Jotun Protective/ Marine Coatings.
Dit ter bescherming en decoratie van oppervlakten in de industriële markt/ scheepvaart.

PLP Blik
PLP Coatings Terneuzen

Sinds de oprichting in 1969 heeft PLP COATINGS geleidelijk haar kennis in oppervlaktebehandeling uitgebreid. Die expertise uit zich in een continue verbreding van het productgamma. 

PLP is een voorbeeld van een geleidelijk groeiende onderneming die veel waarde hecht aan haar stabiliteit. De Expansie heeft intussen een internationaal niveau bereikt: PLP COATINGS is nu een belangrijke marktspeler in het segment van de professionele oppervlaktebehandeling.

Vernici

JB Coatings levert u de best mogelijke kwaliteit, tegen de best mogelijke prijs. Wij hebben deze combinatie voor u gevonden in het Italiaanse EP Vernici.

Het EUROMIX mengsysteem van EP Vernici is door onze ervaren productspecialisten getest en geselecteerd en wij durven te beweren dat dit systeem behoort tot de beste ter wereld. Daar waar concurrerende laksystemen duur zijn wegens diverse extra’s, houden wij het simpel en focussen wij ons op het product. No bullsh*t!

Wij hebben ons ontdaan van allerlei franje en zijn hierdoor in staat om de prijs zeer laag te houden, wat ten goede komt aan uw winstgevendheid.

Vernici BLik
Van Geertruij Caotings
Links

Certificeringen

Nace logo
  • Nace Level 1

Contact informatie

Van Geertruij Coatings B.V.
Transportstraat 2
4538 AT Terneuzen
The Netherlands

info@vangeertruij.nl
Tel: 0115 – 630 630