Duurzame klimmaterieel voor de vaardige klusser en de vakkundige professional. Ons assortiment van ladders en trappen bestaat uit het beste materieel.

 Stevig en betrouwbaar!!!                          

Layher rolsteigers zijn voor veel werkzaamheden op hoogte, veilig, snel en eenvoudig te (de)monteren. De rolsteigers zijn vervaardigd uit dikwandig aluminium waardoor kwaliteit en duurzaamheid voor lange tijd gegarandeerd wordt. Natuurlijk bij uitstek geschikt voor professioneel gebruik. Het rolsteigerassortiment van Layher kent zes basisvarianten namelijk:

Uni 285 x 075; Uni 285 x 150; Combi 180 x 075; Combi 180 x 150; Combi trappentoren 180 x 150; Zifa 180 x 075

Rolsteigers dienen gemonteerd en gebruikt te worden volgens de EN 1004 en  EU richtlijnen 2001/45/EG.

Altrex, Little Jumbo, Zarges, Layher, Alga, ASC

KUNSTSTOF LADDERS EN TRAPPEN

We zijn steeds meer bewust bezig met veilig werken. De kunststof ladders en trappen van ALGA bieden een hoge bescherming bij werken aan elektrische installaties door isolerende boom profielen uit glasvezelversterkt kunststof. Kunststof ladders en trappen zijn dan ook speciaal ontworpen voor elektrische en chemische industrie. De isolerende eigenschappen (zowel thermisch als elektrisch) maken kunststof ladders en trappen tot een uitstekend gereedschap voor onderhoudsploegen in de elektrische, chemische en voedingsindustrie.

Een groot gedeelte van de vezels bestaat uit continue lange bundels, die volgens de langs richting van de stijlen zijn aangebracht. Hiermee wordt een uitstekende stijfheid en sterkte bereikt bij een gering gewicht. De vlakke antislip treden bieden een groot gebruikscomfort. De antislip treden zijn mechanisch bevestigd aan de trapstijlen en geborgd met blindklinknagels, zodat deze trappen een ongevenaarde stabiliteit hebben.

De kunststof ladders en trappen zijn ontworpen volgens de vastgelegde normen in de WARENWET en de EN131 en worden geleverd met certificaat. Dit certificaat is eenvoudig te downloaden op onze website. Over de veiligheid van het klimmateriaal waarop u gaat werken hoeft u zich daarom geen zorgen te maken.

Voldoet aan de hoogspanningstest voor ladders van isolerend materiaal volgens DIN EN resp. VDE 0682 paragraaf 6.5 categorie 1/30 KV.
Bedoeld voor werkzaamheden onder spanning (1000 V~, 1500 V=).
Voldoet aan de Warenwet en de norm EN131

Van Geertruij Caotings
Links

Certificeringen

Nace logo
  • NACE Level 1

Contact informatie

Van Geertruij Coatings B.V.
Transportstraat 2
4538 AT Terneuzen
The Netherlands

info@vangeertruij.nl
Tel: 0115 – 630 630