Brillux verven

Brillux ..meer dan verf

Als leverancier van een compleet assortiment en directe aanbieder biedt Brillux u een omvangrijk dienstenpakket aan op het vlak van lakken en verf. Ons complete assortiment met meer dan 12.000 artikelen bevat perfect op elkaar afgestemde producten en innovatieve systemen voor alle werkzaamheden van de schilder. Alles in de compromisloze Brillux kwaliteit. Wij staan tot uw dienst in meer dan 180 vestigingen in Duitsland, Italië, Nederland, Oostenrijk, Polen en Zwitserland.

Als familiebedrijf met vier productievestigingen in Duitsland is Brillux een competente partner voor vakmannen, architecten en ontwerpers, maar ook voor de woningbouw, de handel en de industrie en dat al meer dan 130 jaar.

Brillux 835
Brillux 2088

Brillux Bouwverven

Voor bescherming of verfraaiing van hout, beton en metalen. Professionele schilderslakken, beitsen, latex voor alle bouwwerken binnen of buiten.
Hoge Duitse professionele top kwaliteit, met de nieuwste technologische innovaties, waarbij gelet wordt op milieu, duurzaamheid en scherpe prijsontwikkeling.
Brillux lakken voldoen aan de strenge VOC wetgeving. Brillux muurverven, voor elke ondergrond en alle omstandigheden, of het nu ademend, waterafstotend, schrob vast, isolerend of elastisch moet zijn, hebben wij een passend product, dat voldoet aan de hoogste schilders eisen.
Brillux, lakken, zeer goed Uv-bestendig, verkleuren buiten niet!

Brillux impregnatie
Brillux 900
Brillux 992
Brillux 3000
Brillux 200
Brillux 380

Voor meer informatie over onze producten klik op onze onderstaande brochure

Certificeringen

Nace logo
  • NACE Level 1

Contact informatie

Van Geertruij Coatings B.V.
Transportstraat 2
4538 AT Terneuzen
The Netherlands

info@vangeertruij.nl
Tel: 0115 – 630 630